Honlap testreszabása
készítette a honlap.hu

Beiratkozás

A 2023/2024.-es nevelési évre történő bölcsődei felvétel iránti kérelmek tárgyában
 
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a bölcsődében a 2023/2024-es nevelési évre történő bölcsődei felvételi kérelmek beadásával kapcsolatosan a következő képen járunk el.

A bölcsődében a gyermekek felvétele egész évben folyamatos, de a létszám összeállítása céljából kérjük, jelezze, aki a bölcsődei ellátást igénybe szeretné venni gyermeke számára 2023. szeptemberétől. Bölcsődei ellátást csak azok a szülők igényelhetnek, ahol mind két szülő dolgozik, vagy aki egyedül állóként neveli gyermekét. A bölcsődei ellátást a gyermek 20 hetes korától 3. életévének betöltéséig lehet igényelni.
Az aktuális 2023/2024.-es nevelési évre a felvétel iránti kérelmeket elektronikus formában tehetik meg, a Szivárvány Óvoda, Bölcsőde honlapján található

bolcsodei-felveteli-kerelem-modositas-docx

dokumentum kitöltésével illetve nyomtatott formátumban az óvoda főbejárati külső folyósólyán megtalálható egy kihelyezett dobozban. A kérelmek benyújtását egész évben folyamatosan megtehetik, majd írásban értesítést kap a szülő a felvételről.
A beiratkozáshoz szükséges iratok bemutatására a gyermek első bölcsődei nevelési napján kerül majd sor. 
Kérjük, hogy a felvétel iránti kérelmet kitöltve a bölcsőde e-mail címére (patajibolcsi@gmail.com) vagy az óvoda e-mail címére (patajiovi@gmail.com) fénykép formátumban, vagy csatolmányként küldjék vissza.

Dunapataj, 2023. március 8.
Némethné Jancsó Boglárka
/Intézményvezető/