Honlap testreszabása
készítette a honlap.hu

Beiratkozás


Hirdetmény
​​​​​​​

A 2024/2025.-ös nevelési évre történő bölcsődei felvétel iránti kérelmek tárgyában

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a bölcsődében a 2024/2025-ös nevelési évre történő bölcsődei felvételi kérelmek beadásával kapcsolatosan a következő képen járunk el:

A bölcsődei ellátást a gyermek 20 hetes korától 3. életévének betöltéséig lehet igényelni.
Bölcsődei ellátást csak azok a szülők igényelhetnek, ahol mind két szülő dolgozik, vagy aki egyedül állóként neveli gyermekét. A bölcsődében a gyermekek felvétele egész évben folyamatos.
Az a szülő/hozzátartozó, aki a bölcsődei ellátást a 2024/2025.-ös nevelési évben igénybe szeretné venni gyermeke számára, azt a szülőt kérjük, hogy jelezze felénk 2024. áprilistól az erre a célra létrehozott bölcsődei-felvételi kérelem lapon (a létszám összeállítása céljából).

Az aktuális 2024/2025.-ös nevelési évre a felvétel iránti kérelmeket elektronikus formában tehetik meg, a Szivárvány Óvoda, Bölcsőde honlapján található

bolcsodei-felveteli-kerelem-modositas-docx

dokumentum kitöltésével illetve nyomtatott formátumban az óvoda főbejárati külső folyósólyán megtalálható egy kihelyezett dobozban.
A kérelmek benyújtását egész évben folyamatosan megtehetik, majd írásban értesítést kap a szülő a felvételről. A beiratkozáshoz szükséges iratok bemutatására a gyermek első bölcsődei nevelési napján kerül majd sor. 

Kérjük, hogy a felvétel iránti kérelmet kitöltve a bölcsőde e-mail címére (patajibolcsi@gmail.com) vagy az óvoda e-mail címére (patajiovi@gmail.com) fénykép formátumban, vagy csatolmányként küldjék vissza.


Dunapataj, 2024. február 8.

Némethné Jancsó Boglárka
/Intézményvezető/